Ongeplande stilstand voorkomen

Overal om ons heen horen we over de “nieuwe” methodes voor onderhoud. Van Proactive, Predictive, Machine learning maar wat bereiken we ermee als we het niet goed toepassen?

Ondanks de toenemende verschuiving in de richting van proactieve onderhoudsstrategieën, is het uitvallen van apparatuur nog steeds verantwoordelijk voor 42% van alle ongeplande stilstand. Soms is er maar één ernstige storing nodig om ervan overtuigd te zijn dat de gehanteerde manier, verre van een effectieve strategie is. Bedrijven die een preventieve onderhouds aanpak hanteren, zouden…  tot wel 50% kunnen besparen op de kosten door ongeplande stilstand en 25% op de operationele kosten…  hiervoor zullen ze de mogelijkheden van hun data effectief moeten inzetten. We kunnen je hierbij adviseren en zelfs assisteren.

Zie hoe meetdata kan bijdragen aan de standtijd verlenging van olie in een generator, zie hier de Data en hier een artikel.

Op onze website hebben we tools beschikbaar gesteld om zelf een berekeningen te kunnen maken met de mogelijkheid tot inzicht in de mogelijke kostenbesparing. (Bereken online of Download)

Real-time olie conditie monitoring: Wanneer falen geen optie is….